Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 12:45

ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Κινήσεις για φάιναλ φορ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας προκρίθηκαν την Κυριακή οι παίδες της Καλαμάτας ‘80 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο με την Γ.Ε. Ηρακλείου, την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Εβρο Σουφλίου.

Το φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ θα διεξαχθεί πιθανότατα 22 με 24 Ιουνίου και η Μεσσηνιακή ομάδα δείχνει ικανή να ανέβει ακόμα και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ειδικά αν αγωνιστεί ενώπιον του κοινού της, μιας και γίνονται κινήσεις προκειμένου να έρθει το φάιναλ φορ στην Καλαμάτα!

Οι άνθρωποι της Καλαμάτας ‘80 μετά την πετυχημένη διοργάνωση της ημιτελικής φάσης του νότου, διεκδικούν και την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ηδη έχουν ξεκινήσει επαφές με την Ομοσπονδία και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις. Αξίζει αν σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και είδαν από κοντά την αγάπη του κόσμου.

Το Κλειστό της Παραλίας γέμισε από εκατοντάδες φιλάθλους και όλα κύλησαν ομαλά, με την Καλαμάτα ‘80 να διαπρέπει και εντός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες του Γιώργου Κουλιέρη νίκησαν διαδοχικά Ολυμπιακό, ΑΕΚ και στο καθοριστικό ματς το Μίλωνα και προκρίθηκαν στους “4”.

Δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ θα δουν λοιπόν το φάιναλ φορ από το σπίτι τους, μιας και από τον όμιλο του νότου, εκτός από την Καλαμάτα ‘80, το εισιτήριο πήρε η Γ.Ε. Ηρακλείου. Από τον όμιλο του βορά, προκρίθηκαν η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Εβρος Σουφλίου. Πλέον στην Καλαμάτα ‘80 περιμένουν να μάθουν το πρόγραμμα των αγώνων και το σημαντικότερο τον τόπο διεξαγωγής. Οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν διακαώς να γίνει επί μεσσηνιακού εδάφους, αλλά για να γίνει αυτό πραγματικότητα θα χρειαστεί και οικονομική στήριξη από φορείς της ευρύτερης περιοχής.