Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 16:24

Στην προεπιλογή της Εθνικής ανδρών οι Πετρέας και Κωτσάκης

Γράφτηκε από τον

Δύο Μεσσήνιοι βολεϊμπολίστες βρίσκονται στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την Εθνική ανδρών στο βόλεϊ.

Ο λόγος φυσικά για τον πρωταθλητή Ελλάδος με τον Ολυμπιακό Γιώργο Πετρέα που ξεκίνησε από την ΓΕΜ και τον νεαρό Φροίξο Κωτσάκη που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον Παμβοχαϊκό.

Ο Κωτσάκης αναδείχθηκε από την Καλαμάτα ‘80, ξεκινώντας από τις μικρές ομάδες και φτάνοντας μέχρι και την ανδρική.

Μάλιστα ο Κωτσάκης έγινε ο πρώτος παίκτης που ξεκίνησε από την Καλαμάτα ‘80 και έφτασε στην Εθνική ανδρών. Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Μαΐου στην Κάρυστο και είναι εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων και των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στους 26 αθλητές δεν κλήθηκαν οι Δημήτρης Τζούριτς και Μενέλαος Κοκκινάκης

Αναλυτικά οι 26 αθλητές που κλήθηκαν από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ (Γκαλάτι), Οδυσσέας Αδάμ (Ηρακλής Χαλκίδας), Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός), Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Ακραίοι: Κώστας Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης), Γιάννης Ρουμελιωτάκης (Ολυμπιακός), Κυριάκος Σπυριούνης (Εθνικός Πειραιώς), Ανέστης Δαλακούρας (Παμβοχαϊκός), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Νίκη Αιγινίου), Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ), Ανδρέας Φράγκος (Huyndai Sky Walkers), Θανάσης Πρωτοψάλτης (Φριντρισχάφεν), Φροίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός).

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός), Γιώργος Πεντίδης (Φοίνικας Σύρου), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (ΠΑΟΚ), Θοδωρής Βουλκίδης (Παμβοχαϊκός), Παρασκευάς Τσέλιος (Ολυμπιακός).

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Τζιουμάκας (Καστελάνα).

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Φοίνικας Σύρου), Αντώνης Μπουράκης (Ηρακλής Πετ. 2015), Θεολόγος Δαρίδης (Ολυμπιακός).