Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 18:22

ΒΟΛΕΪ: Ικανοποίηση στο ΝΟΚ για την πορεία των κορασίδων

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ έφθασε φέτος η ομάδα κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, καθώς μετά από έναν μαραθώνιο αγώνων (συμμετείχαν 52 ομάδες) προκρίθηκε στο φάιναλ φορ και στη συνέχεια στο μεγάλο τελικό, αποκλείοντας στον ημιτελικό το Μεσσηνιακό.

Στον τελικό ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία και τη μεγάλη φετινή προσπάθεια.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΚ και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος πετοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας των κορασίδων για τη συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ στις 29 Απριλίου στο Κιάτο.

Συμμετείχε στον τελικό της ΕΣΠΕΠ

Στην ανακοίνωση κάνει και τον απολογισμός της σεζόν και κλείνει με ευχές για την προσπάθεια του Απόλλωνα Καλαμάτας στις γυναίκες και της Καλαμάτας '80 στους παίδες

" Μετά από έναν "Μαραθώνιο" αγώνων του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, που ξεκίνησε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, με την συμμετοχή 52 ομάδων απ’ όλη τη Πελοπόννησο, προέκυψαν οι τέσσερις (4) ομάδες, οι οποίες διεκδίκησαν σε τετράδα αγώνων κατάταξης (final four), το Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η Ομάδα Κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στις 28 Απριλίου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου νίκησε με 3 - 1 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Στον τελικό ηττήθηκε από την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών με 3 - 0 σετ. Οι αθλήτριες μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, η αρχηγός μας Νικολιτσέα Γεωργία ψηφίστηκε ως η καλύτερη ακραία του τουρνουά, απέναντι σε μία ομάδα με αθλήτριες κατά μέσο όρο δύο χρόνια μεγαλύτερες, πράγμα που δείχνει ότι έχουν όλο το μέλλον δικό τους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες Θέλουμε και πάλι να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε για όλη την προσπάθεια και την αγωνιστική τους παρουσία τις αθλήτριες της ομάδας μας: Νικολιτσέα Γεωργία (α), Αραπάκη Γαρυφαλλιά, Σακελλαρίου Ειρήνη, Καρακύκλα Εβελίνα, Αγγελοπούλου Μαρία, Τζώρτζη Πηνελόπη, Τσεκουρά Παυλίνα, Μανιάτη Ειρήνη, Ζαφειροπούλου Μαρία, Ασημάκου Γεωργία, Γαλανοπούλου Θεοδώρα, Νικολοπούλου Ιωάννα (λ), Αθανασοπούλου Σωτηρία, Δημητροπούλου Αμαλία (λ).

Επίσης τους προπονητές της ομάδας : Σκαρτσίλη Γιάννη και Καθάρειο Δημήτρη. Ενα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε στις οικογένειες των αθλητριών μας για την συμπαράσταση τους και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Από την θέση αυτή θέλουμε να συγχαρούμε, για την πρόκριση τους και να ευχηθούμε συνέχεια στις επιτυχίες τους και ευόδωση των στόχων τους, τις ομάδες Πετοσφαίρισης (βόλεϊ), του συλλόγου Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και του συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών για την άνοδο του στην Α2 Εθνική Κατηγορία".