Σάββατο, 26 Μάιος 2018 12:44

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εμαθαν αντιπάλους Μεσσηνιακός και Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εμαθαν αντιπάλους Μεσσηνιακός και Απόλλωνας Καλαμάτας

 

Τους αντιπάλους τους στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών του βόλεϊ έμαθαν ο Μεσσηνιακός και ο Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δημοσίευσε την γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 1 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαϊου του 2019.

Θα συμμετέχουν συνολικά 26 ομάδες.

Οι δύο Μεσσηνιακές ομάδες, ο νεοφώτιστος Απόλλωνας Καλαμάτας και ο Μεσσηνιακός θα συμμετέχουν στον α’ όμιλο, στον οποίο θα βρίσκονται ακόμη 10 ομάδες, οι Αγία Παρασκευή, ΑΟΝ Αμαζόνες, ΑΣΠ Απόλλων, ΟΦΑ Απολλώνιος, Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Ενωση Βύρωνα, Αθλες Ηρακλείου, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟ Ποσειδών και ΟΠ Ρεθύμνου.

Στην προκήρυξη αναφέρεται ακόμη: “Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής είκοσι τέσσερις (24) ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, ως εξής:

Α’ Όμιλος: θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΣΠΑΑΑ, στην ΕΣΠΕΔΑ, στην ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, στην ΕΣ ΠΕ Κρήτης και στη Ζ’ Περιφέρεια (συνολικά 12 ομάδες).

Β’ Όμιλος: θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης, στην ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ.Μακεδονίας, στην ΕΣΠΕ Μακεδονίας, στην ΕΣΠΕ Δυτ. Ελλάδας και στην ΕΣΠΕ Κεντρ. Ελλάδας (συνολικά 12 ομάδες)”.