Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 17:30

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Να έχουμε καλύτερη παρουσία τη νέα χρονιά”, σημειώνει ο πρόεδρος Κώστας Κουτράκης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Να έχουμε καλύτερη παρουσία τη νέα χρονιά”, σημειώνει ο πρόεδρος Κώστας Κουτράκης

 

Να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από τη φετινή, είναι ο στόχος της Καλαμάτας ‘80 για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν και είναι νωρίς ακόμη για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς, στην Καλαματιανή ομάδα έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να ετοιμάζουν τα πλάνα τους. Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Κουτράκης σε δηλώσεις του στο “Notosport” ανέφερε: “Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα τη νέα σεζόν, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Εχει αλλάξει ο όμιλος και θεωρώ ότι αυτό είναι καλό για εμάς. Στόχος είναι να είμαστε σε καλύτερη μοίρα από τη χρονιά που έφυγε. Και φέτος ήμασταν καλοί, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, όμως όπως προανέφερα, αυτό δεν μπόρεσε να φανεί. Το πλάνο μας για τη νέα περίοδο είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη 4άδα. Σε αυτό το πλάνο θα στηθεί η ομάδα, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Θα μιλήσουμε με όλα τα παιδιά, που ήταν στο ρόστερ της ομάδας και με αυτούς που είχαν συνεργασία για έναν χρόνο και μετά θα αποφασίσουμε για το πως θα κινηθούμε στο κομμάτι της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού. Σίγουρα αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα είναι το οικονομικό κομμάτι, όπου αναζητούμε χορηγούς που θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε το πλάνο μας και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική χρονιά”.

Προς ανανέωση Κουλιέρης, Δημητρακόπουλος

Εκτός από τους αθλητές, η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους προπονητές Γιώργο Κουλιέρη και Χρήστο Δημητρακόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μετά μαζί θα προχωρήσουν στο σχεδιασμό για τη νέα περίοδο. Να σημειωθεί ότι ο Δημητρακόπουλος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν και ο Κουλιέρης για 3η σεζόν στον πάγκο. Μάλιστα ο Κουλιέρης έχει αναλάβει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής και αυτή την περίοδο το βάρος έχει πέσει στην παιδική ομάδα, που έχει προκριθεί στο φάιναλ φορ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, το οποίο θα διεξαχθεί 22 έως και 24 Ιουνίου.

Να γίνει στην Καλαμάτα

Για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η πόλη διεξαγωγής του φάιναλ φορ, με την διοίκηση της Καλαμάτας ‘80 να έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να διεξαχθεί στην Καλαμάτα, όπως συνέβη και με την ημιτελική φάση.

Σχετιά με αυτό ο κ. Κουτράκης μας είπε: “Στόχος μας είναι να φέρουμε το φάιναλ φορ στην Καλαμάτα και θεωρώ ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να το καταφέρουμε”.