Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 14:12

ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Στο final 4 Πελοποννήσου ο ΝΟΚ, 3-0 τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Στο final 4 Πελοποννήσου ο ΝΟΚ, 3-0 τον Μεσσηνιακό

 

Την πρόκριση του στο final 4 Πελοποννήσου στην κατηγορία παγκορασίδων πανηγυρίζει από την Παρασκευή ο Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών” μετά την νίκη του με 3-0 σετ επί του Μεσσηνιακού.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Ν.Ο.Κ. πήρε τη νίκη και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου του, στη β’ φάση του πρωταθλήματος, ενώ έχει καταφέρει, όπως και στην πρώτη φάση να μην χάσει σετ.

Αν και έχει να δώσει ακόμη δύο αγώνες με τον Ν.Ο. Πύλου, ο ΝΟΚ δεν χάνει την πρώτη θέση και θα είναι μία από τις ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για το final 4. Μέχρι στιγμής ο Σπαρτιατικός φαίνεται να εξασφαλίζει το άλλο εισιτήριο και από εκεί και πέρα πιθανοί αντίπαλοι αναμένεται να είναι ο Απόλλων Πατρών και το Βραχάτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλίας Τσουμελέας.

Τα σετ: 25-15, 26-24, 25-17.

ΝΟΚ “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” (Δ. Καθάρειος-Ι. Σκαρτσίλης): Αραπάκη, Σακελλαρίου, Ι. Νικολοπούλου (λ), Ζαφειροπούλου, Μπακούρου, Αθανασοπούλου, Α. Νικολοπούλου, Αγγελοπούλου, Τσεκούρα, Σώκου, Γαλανοπούλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Μπένου, Μπιρμπίλη, Πετροπούλου, Διασάκου, Ηλιάδη, Σιωρά, Μουργή, Μαστορέα, Μπουγά, Μπαστακού, Μαμανέα.