Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 17:21

Ετοιμη για το φάιναλ φορ η ομάδα παγκορασίδων του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Για το φάιναλ φορ βόλεϊ παγκορασίδων Πελοποννήσου, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σπάρτη προετοιμάζεται η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Ο ΝΟΚ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Σαββάτου τον Παμβοχαϊκό, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός είναι Σπαρτιατικός – Απόλλωνας Πατρών. Οι ομάδες που θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό εξασφαλίζουν και τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Αθήνα από τις 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Ο πρώτος ημιτελικός του φάιναλ φορ έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και ο δεύτερος στις 8. Την Κυριακή ο μικρός τελικός θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και ο μεγάλος στις 7 το απόγευμα.

Η καλαματιανή ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική αγωνιστική κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου στην Πελοπόννησο. Οι προπονητές του ΝΟΚ Γιάννης Σκαρτσίλης και Δημήτρης Καθάρειος θα στηριχθούν σε 13 αθλήτριες που είναι οι: Γαρυφαλλιά Αραπάκη, Μαρία Ζαφειροπούλου, Μαρία Αγγελοπούλου, Παυλίνα Τσεκουρά, Κατερίνα Σώκου, Σωτηρία Αθανασοπούλου, Δώρα Γαλανοπούλου, Ειρήνη Σακελλαρίου, Αννα Μπακούρου, Αντωνία Μαυράκη, Κατερίνα Πανταζή, Ιωάννα Νικολοπούλου και Αλεξάνδρα Νικολοπούλου.