Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 16:56

Στην Εθνική Εφήβων για τα μπαράζ του Ευρωβόλει ο Κωτσάκης

Γράφτηκε από τον

 

Σήμερα ξεκινά στην Κάρυστο η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, εν όψει της συμμετοχής της στα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Τον προκριματικό όμιλο θα φιλοξενήσει η Τσεχία στη πόλη Ζνταρ το διάστημα 29/6-1/7 και μαζί με την οικοδέσποινα χώρα, στον όμιλο είναι η Ρουμανία και η Σερβία. Την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ, που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, θα πάρει ο πρώτος του ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Λακασάς και ο συνεργάτης του Στέφανος Νανάς επέλεξαν τους 16 αθλητές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, ενώ στο τεχνικό επιτελείο θα βρίσκεται και ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μπακοδήμος. Μεταξύ των αθλητών και ο Μεσσήνιος πρώην παίκτης της Καλαμάτας και νυν του Παμβοχαϊκού Φροίξος Κωτσάκης.

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Φροίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός), Κώστας Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης), Κώστας Μακρυγιάννης (Πανερυθραϊκός), Σπύρος Χάκκας (Μίλωνας).

Πασαδόροι: Ευάγγελος Γεωργίου (Παμβοχαϊκός), Ευάγγελος Μελιγγιώτης (Απόλλων Αθηνών), Μιχαήλ-Άγγελος Στεφανίδης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών),

Λίμπερο: Δημήτρης Τζιάβρας (Πήγασος Πολίχνης), Αλέξανδρος Κεχαγιάς (Παναθηναϊκός).

Κεντρικοί: Νικόλαος Βασιλακόπουλος (Παναθηναϊκός), Πέτρος Ζαΐμης (Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Μιχάλης Καγιαλής (Ολυμπιακός).

Το πρόγραμμα των αγώνων:

1η αγωνιστική - 29 Ιουνίου

16.00 Ρουμανία - Σερβία

19.00 Τσεχία - Ελλάδα

2η αγωνιστική - 30 Ιουνίου

16.00 Σερβία - Ελλάδας

19.00 Ρουμανία - Τσεχία

3η αγωνιστική - 1 Ιουλίου

16.00 Ελλάδα - Ρουμανία

19.00 Σερβία - Τσεχία