Σάββατο, 16 Ιούνιος 2018 14:24

Ανανέωσε με Ακρίτα ο Παναγιώτης Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον

Με την ίδια συνταγή θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα, καθώς η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Ντάκουρη, ο οποίος θα καθίσει έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο.

Ο Ακρίτας που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ανακοίνωσε χθες και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, γνωστοποιώντας ότι η Βιβή Τασιοπούλου θα αναλάβει την ακαδημία του συλλόγου.

Η καταξιωμένη προπονήτρια θα έχει την ευθύνη για τις αγωνιστικές ομάδες των νεανίδων, κορασίδων, με συνεργάτιδα την Νάνσυ Πανταζοπούλου (προπονήτρια στις παγκορασίδες), ενώ τεχνικός σύμβουλος παραμένει η Μαίρη Τσιριμπή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ακρίτα για το προπονητικό τιμ των αγωνιστικών ομάδων – ακαδημίας για το 2018 -2019 αναφέρει: “ Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Ντάκουρη Παναγιώτη. Ο ικανότατος τεχνικός θα καθίσει για τρίτη συνεχή χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας συνεχίζοντας έτσι το αξιόλογο έργο των δύο προηγούμενων ετών. Παράλληλα καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ την κ. Τασιοπούλου Βιβή. Η καταξιωμένη προπονήτρια θα στελεχώσει την ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου, ενώ θα αναλάβει και τις αγωνιστικές ομάδες των νεανίδων, κορασίδων. Άμεση συνεργάτης της στην ακαδημία θα είναι η κ. Πανταζοπούλου Νάνσυ η οποιά θα καθοδηγήσει και την ομάδα των παγκορασίδων. Τέλος τεχνική σύμβουλος συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά η κ. Τσιριμπή Μαίρη”.