Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 13:45

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Ξεκινά σήμερα το “Spinos Open”

Γράφτηκε από τον
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Ξεκινά σήμερα το “Spinos Open”

 

Οι καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν από σήμερα έως την Κυριακή στην Καλαμάτα, καθώς στα γήπεδα KBV θα διεξαχθεί το τουρνουά μπιτς βόλεϊ “Spinos Open”, που εντάσσεται στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Μετά την περσινή πετυχημένη διοργάνωση του «Spinos Coffee Cup», το φετινό τουρνουά αναμένεται ακόμα καλύτερο, κρίνοντας από τις συμμετοχές. Στο τουρνουά, που ανήκει στην κατηγορία Open του πανελληνίου πρωταθλήματος, θα λάβουν μέρος 30 συνολικά ομάδες στην κατηγορία των ανδρών και 12 στην κατηγορία των γυναικών. Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα, όπου 16 ομάδες ανδρών θα παίξουν νοκ - άουτ αγώνες, για να προκριθούν οι 4 στο κυρίως ταμπλό, το οποίο ξεκινάει το Σάββατο το πρωί και ολοκληρώνεται την Κυριακή το βράδυ, με τη συμμετοχή 16 ομάδων στους άνδρες και 12 στις γυναίκες.

Αποκλειστικός χορηγός και υποστηρικτής του τουρνουά είναι ο Καφές Σπίνος και οι διοργανωτές προσμένουν από τον κόσμο να συνδυάσει τις βουτιές του στην παραλία της Καλαμάτας, με πλούσιο θέαμα και πολύ μπιτς βόλεϊ.