Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018 13:02

ΒΟΛΕΪ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Εχασε στο τάι – μπρέικ από τον Παναθηναϊκό η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς η Καλαμάτα ‘80 έχασε χθες το βράδυ στο τάι – μπρέικ (2-3) από τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο της ματς για τον δ’ όμιλο παμπαίδων βόλεϊ, στον οποίο βρίσκονται ακόμα ο Ολυμπιακός και ο ΣΦΠ Χανίων.

Σήμερα η Καλαμάτα ‘80 θα παίξει με τον Ολυμπιακό στις 7 μ.μ. (Χανιά – Παναθηναϊκός στις 5 το άλλο ματς) και την Κυριακή στις 3 μ.μ. με τους Κρητικούς (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 7 μ.μ. το άλλο ματς). Χθες το βράδυ επρόκειτο να γίνει ο δεύτερος αγώνας της πρεμιέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τα Χάνια.

Την πρόκριση για το φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει δηλαδή προκριθεί στις 16 καλύτερες της χώρας και διεκδικεί από χθες το εισιτήριο για την τελική φάση. Οι αγώνες του εν λόγω ομίλου γίνονται στο Ρέντη. Ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης έχει πάρει στην αποστολή τους εξής αθλητές: Ανδρέα Κλημεντίδη, Κώστα Κλημεντίδη, Νέστορα Βλάσση, Νίκο Μπιρμπίλη, Παναγιώτη Μασούρα, Αρη Χανδρινό, Αλέξανδρο Μαργέλη, Ηρακλή Παπούλια, Νάσο Πλακιά, Γιάννη Ρίζο, Γιάννη Μητρόπουλο, Ηλία Μπούνα και Ξεροβάσιλα.