Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 16:19

ΒΟΛΕΪ: Τέταρτη θέση για τις παγκορασίδες του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι παγκορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στους προκριματικούς αγώνες για το φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ παγκορασίδων.

Η Μεσσηνιακή ομάδα συμμετείχε στο Δ’ όμιλο και αντιμετώπισε κατά σειρά Α.Σ. Περιστερίου Ηρακλή Κηφισιάς και Αθλεση Ηρακλείου (το εισιτήριο για την τελική φάση έπαιρνε η ομάδα που θα τερμάτισε στην πρώτη θέση).

Ο ΝΟΚ έπαιξε την Παρασκευή με τον Α.Σ. Περιστερίου στο Περιστέρι, το Σάββατο με τον Ηρακλή Κηφισιάς στην Κηφισιά και την Κυριακή με την Αθλεση Ηρακλείου, επίσης στην Κηφισιά. Γνώρισε τρεις ήττες με 3-0 σετ, 1-3 και 3-0 σετ, αντίστοιχα, αλλά στο πρώτο και στο τρίτο παιχνίδι έκανε καλές εμφανίσεις.

Με το Περιστέρι έχασε κόντρα στη διαιτησία, ενώ με την Αθλεση Ηρακλείου έχασε το δεύτερο και το τρίτο σετ στις λεπτομέρειες (25-23). Με τον Ηρακλή Κηφησιάς πήρε μεν το πρώτο σετ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι Δημήτρης Καθάρειος και Γιάννης Σκαρτσίλης χρησιμοποίησαν τις: Αγγελοπούλου, Τσεκουρά, Αραπάκη, Αθανασοπούλου, Σακελλαρίου, Μπακούρου, Νικολοπούλου (λ). Επαιξαν και οι Μαυράκη, Γαλανοπούλου, Ζαφειροπούλου, Πανταζή.