Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 14:29

ΒΟΛΕΪ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Αποκλείστηκε η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Αποκλείστηκε η Καλαμάτα ‘80

 

Παρότι κοίταξε στα μάτια Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, η Καλαμάτα ‘80 δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρώτη θέση στον δ’ όμιλο, που ισοδυναμούσε με πρόκριση στο φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ παμπαίδων.

Οι παίκτες του Γιώργου Κουλιέρη εμφάνισαν σημάδια κόπωσης στο τρίτο και τελευταίο ματς με τα Χανιά και ηττήθηκαν με 3-0 σετ. Αν η Καλαμάτα ‘80 είχε πάρει τη νίκη, θα διατηρούσε ελπίδες για την πρωτιά. Θυμίζουμε ότι την πρώτη αγωνιστική έχασε μετά από ένα συναρπαστικό ματς με 3-2 από τον Παναθηναϊκό. Τη δεύτερη αγωνιστική όμως ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τάι – μπρέικ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για να έρθει η ήττα από τους Κρητικούς στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική που σήμανε και τον αποκλεισμό.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή στο Ρέντη. Οι παμπαίδες της Καλαμάτας ‘80 με μια νίκη και 2 ήττες, τερμάτισαν τεταρτοι, αλλά με τις εμφανίσεις τους έδειξαν την καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης στηρίχτηκε στους: Ανδρέα Κλημεντίδη, Κώστα Κλημεντίδη, Νέστορα Βλάσση, Νίκο Μπιρμπίλη, Παναγιώτη Μασούρα, Αρη Χανδρινό, Αλέξανδρο Μαργέλη, Ηρακλή Παπούλια, Νάσο Πλακιά, Γιάννη Ρίζο, Γιάννη Μητρόπουλο, Ηλία Μπούνα και Ξεροβάσιλα.