Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 14:58

Στο... Πι και Φι: Ξεκάθαρο φαβορί το Βέλγιο, ματς - "παγίδα" για Βραζιλία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Βραζιλία - Μεξικό (5 μ.μ.) και Βέλγιο - Ιαπωνία (9 μ.μ.) έχει το σημερινό μενού στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δύο νοκ - άουτ αναμετρήσεις με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά. Η "Σελεσάο" πήρε την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ το Μεξικό ήταν δεύτερο στον 6ο όμιλο με 2 νίκες και 1 ήττα.

Οι ¨κόκκινοι διάβολοι" τερμάτισαν πρώτοι στον 7ο όμιλο έχοντας κάνει το 3 στα 3 και οι Ιάπωνες με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, πήραν τη δεύτερη θέση στο fair play... από τη Σενεγάλη, που είχε περισσότερες κάρτες στον 8ο όμιλο.

Βραζιλία και Βέλγιο προσφέρονται σε τιμές φαβορί, αλλά πιστεύουμε ότι για τη Βραζιλία το ματς κρύβει "παγίδες". Το Μεξικό μπορεί να πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με τη Σουηδία, αλλά δεν παύει να διαθέτει ποιοτικό σύνολο. Κόντρα στη Βραζιλία δεν θα χρειαστεί να κάνει παιχνίδι κατοχής,όπου δυσκολεύεται σε κλειστές άμυνες, αλλά θα περιμένει και θα χτυπήσει στην κόντρα με τους ταχύτατους εξτρέμ που διαθέτει. Οπως συνέβη δηλαδή με τη Γερμανία, την οποία κέρδισε με 1-0 χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη το Μεξικό έχει αμυντικές αδυναμίες και η Βραζιλία έχει δείξει κυνικό πρόσωπο μέχρι σήμερα. Θεωρούμε ότι το ματς θα έχει γκολ και το αμφίσκορο είναι καλύτερο από σημείο.

Στο βραδινό παιχνίδι, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το Βέλγιο έχει αυτοματισμούς, ταχύτητα και παίκτες, όπως οι Αζάρ, Λουκάκου ικανούς να σμπαραλιάσουν κάθε άμυνα. Η μαχητική Ιαπωνία δύσκολα θα ακολουθήσει το γρήγορο ρυθμό που θα επιβάλλουν οι Βέλγοι, που μπορούν να συνδυάσουν νίκη με ευρύ σκορ

ΠΡΟΤΑΣΗ

2804. Βραζιλία - Μεξικό G.G. 1.92

2816. Βέλγιο - Ιαπωνία 1 και όβερ 2,5 1.80