Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 14:52

ΒΟΛΕΪ: Στα αναπτυξιακά τμήματα του Απόλλωνα η Τζούλια Σταθάκη!

Γράφτηκε από τον

 

Μία από τις πιο σημαντικές Μεσσήνιες αθλήτριες του βόλεΪ, η οποία έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Πανελλήνιος, θα συνεργάζεται πλέον με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο λόγος για την Τζούλια Σταθάκη, η οποία θα είναι υπεύθυνη στις ακαδημίες, αλλά και στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, που πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην Α2 εθνική βόλεϊ. Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την κ. Τζούλια Σταθάκη ως υπεύθυνη των τμημάτων υποδομών (ακαδημίες) αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας, παγκορασίδες και κορασίδες.
Η κ. Σταθάκη υπήρξε από τις πιο σημαντικές αθλήτριες του νομού μας και από τις λίγες που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και Πανελλήνιος. Αποτελεί σημαντικό πρότυπο για τη νέα γενιά και με το ήθος και την επαγγελματική της δράση σε συνεργασία με τον προπονητή μας κ. Μυτσκιδη θα δουλέψουν ώστε να βγουν νέες μεγάλες φουρνιές ταλέντων και να αναδείξουν το άθλημα που τόσο αγαπάνε !!!!! Τζούλια κάλως όρισες”.