Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 13:31

Στην Αρχαία Ολυμπία μεταφέρεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley

Γράφτηκε από τον
Στην Αρχαία Ολυμπία μεταφέρεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley

Στην Αρχαία Ολυμπία μεταφέρεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley από σήμερα μέχρι το Σάββατο.

Το Olympia Masters, το τρίτο major τουρνουά του φετινού σιρκουί θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου με θέα τους αρχαιολογικούς χώρους και το ιστορικό στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η διοργάνωση, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων, γίνεται χάρη στη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και του Αθλητικού Ομίλου «Ολυμπιονίκης» Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της άμμου, το εντυπωσιακό στήσιμο του γηπέδου, ο ιστορικός αρχαιολογικός χώρος, το ιερό δάσος που περικλείει τον ναό του Δία, δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για ένα μοναδικό τριήμερο για όλους όσοι βρεθούν στην Αρχαία Ολυμπία.

Συμμετέχει η Σαμπάτη

Η Καλαματιανή αθλήτρια Ιφιγένεια Σαμπάτη θα δώσει το παρών με συμπαίκτρια και πάλι την Μολδοβανίδη.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει σήμερα με του αγώνες των προκριματικών. Συνολικά 21 ομάδες στους άνδρες και 16 στις γυναίκες θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια ανά φύλο για τα κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, οι αγώνες των οποίων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή. Το τουρνουά θα κορυφωθεί το Σάββατο με τους τελικούς, όπου θα προκύψουν οι νικητές και οι νικήτριες.