Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018 13:17

ΒΟΛΕΪ: Τέσσερις ακόμα μεταγραφές για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Τέσσερις ακόμα μεταγραφές για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Μετά τη διεθνή πασαδόρο Μαρία Μικέλη από τον Ολυμπιακό, ο Απόλλωνας Καλαμάτας απέκτησε χθες τις Κωνσταντίνα Καραμούτζου, Κατερίνα Οικονομοπούλου, Αγγελική Μασουρίδη και Μαριλένα Καραγιάννη.

Τέσσερις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες που ενισχύουν την ομάδα ενόψει του παρθενικού της ταξιδιού στην Α2 εθνική κατηγορία βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ακραία Καραμούτζου Κωνσταντίνα. Η Ντίνα είναι 22 ετών, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίριση.

Προέρχεται από την ομάδα του Αργους και έχει αγωνιστεί ακόμα στην ομάδα του Πανελληνίου, ενώ τα 2 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Αιγάλεω στη Preleague Γυναικών. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Γ.Σ Αργους για τη συνεργασία.

Επόμενη μεταγραφή μας η αθλήτρια Κατερίνα Οικονομοπούλου. Αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ενώ αυτή τη στιγμή εκπονεί το μεταπτυχιακό της στο προπονητικό πεδίο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Αθηνών. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Παπάγου.

Επέστρεψε στην Καλαμάτα και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν η αθλήτρια Αγγελική Μασουρίδη. Η Αγγελική αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και είναι Νηπιαγωγός.

Μια ακόμα μεταγραφή και επίσημα πλέον, μιας και μετείχε σε ολη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας μας η νεαρή Μαριλένα Καραγιάννη (φωτό).

Η Μαριλένα είναι μαθήτρια της Γ Λυκείου και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας διαγωνιας, ενώ πρώτη της ομάδα ήταν ο Μεσσηνιακός.

Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες μας μια καλή και δημιουργική αθλητική χρονιά με υγεία .