Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018 13:43

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Δεύτερη η Σαμπάτη στην Αρχαία Ολυμπία

Γράφτηκε από τον
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Δεύτερη η Σαμπάτη στην Αρχαία Ολυμπία

 

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Ιφιγένεια Σαμπάτη στο 3ο τουρνουά της κατηγορίας Masters που έγινε με επιτυχία το Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Καλαματιανή αθλήτρια, με συμπαίκτρια την Τατιάνα Μολδοβανίδη έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου νικήτριες ήταν οι Πένυ Καραγκούνη και η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου με 2-0 σετ (13-21, 18-21).

«Είναι πολύ καλή η κίνηση της ΕΟΠΕ να διοργανώνει τουρνουά με μεγάλο συμβολισμό όπως η Αρχαία Ολυμπία. Είναι ένας ιστορικός χώρος και όλοι οι αθλητές πρέπει να τον τιμούν με την παρουσία του. Ελπίζω να καθιερωθεί κάθε χρόνο και ο κόσμος της περιοχής να αγκαλιάσει την προσπάθεια του Δήμου. Είμαι χαρούμενη που πήραμε την πρώτη θέση στο πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία», δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη.

Η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου δήλωσε: «Είναι το πρώτο μας τουρνουά επί ελληνικού εδάφους και είμαστε χαρούμενες για την πρώτη θέση. Θα αγωνιστούμε και στο Αντίρριο και ελπίζω να έχουμε ανάλογη επιτυχία πριν πάμε στον Αγιο Νικόλαο για τα τελικά».

Οι φιναλίστ δήλωσαν: «Μπορεί να μην πήραμε το χρυσό μετάλλιο αλλά η πρώτη μας παρουσία σε τελικό Masters είναι από μόνη της μία επιτυχία. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε. Ηταν μία αξέχαστη εμπειρία η παρουσία μας στο τουρνουά της Αρχαίας Ολυμπίας».