Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 12:59

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τη Νίκη Κόλλια πήρε ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, η οποία μετά την περσινή άνοδο θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 εθνική γυναικών.

Η ομάδα της Καλαμάτας απέκτησε την 21χρονη Νίκη Κόλλια.

Με ύψος 1.78, παίζει στην θέση της ακραίας και ασχολείται με το άθλημα τα τελευταία έντεκα χρόνια, αν και μπορεί κανείς να πει πως το άθλημα το βόλεϊ κυλά στο αίμα της από τα γεννοφάσκια της, αφού ο θείος της είναι ο έμπειρος παίκτης της Παναχαϊκής, Γιάννης Λιβαθινός!

Ξεκίνησε να παίζει σε ηλικία 10 ετών από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, με προπονητή τότε τον Χρήστο Καράβολα, κι λίγα χρόνια αργότερα κέντρισε το ενδιαφέρον της Ελένης Λεγάτου που την προώθησε στην βασική ομάδα

Μάλιστα στο Final Four Νεανίδων το 2014 στην Καλαμάτα αναδείχθηκε καλύτερη επιθετικός και MVP αθλήτρια!

Η νεαρή ακραία έχει παραστάσεις με την εθνική ομάδα Κ −22 Γυναικών βόλεϊ αλλά και στην προετοιμασία της εθνικής γυναικών, ενώ με τον Απόλλωνα Πατρών από τον οποίο ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή αγωνίστηκε στην Pro League.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμάτας καλωσορίζει την νεαρή αθλήτρια: “Άλλη μια δυνατή μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας, μιας αθλήτριας που αξίζει να πούμε πως αποτέλεσε το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες. Καλωσορίζουμε την Νίκη κι ευχόμαστε σε μια καρποφόρα συνεργασία, κι ευχαριστούμε την οικογένεια της για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε”.