Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 16:46

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩN: Συνεχίζει στον Απόλλωνιο η Μαρία Θεοδωρακέα

Γράφτηκε από τον

 

Στον Απολλώνιο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η Μαρία Θεοδωρακέα.

Η ηγέτιδα και πρώτη σκόρερ του συλλόγου του Κερατσινίου στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, η οποία προέρχεται από μια εκπληκτικά ώριμη και παραγωγική χρονιά, θα αποτελέσει και πάλι το μεγάλο «όπλο» του προπονητή Γιώργου Δεναξά στην Α2 γυναικών.

Η Θεοδωρακέα είναι από τη Μεσσηνία και συγκεκριμένα την Καρδαμύλη ενώ στο παρελθόν έπαιξε στον Πήγασο και τον Μεσσηνιακό.

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου για την εμβληματική ακραία αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Μαρια Θεοδωρακεα έν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών..

Η Μαρία αποτελεί αναμφίβολα το βαρόμετρο της ομάδος μας , πήρε από το χέρι και βοήθησε στην εξέλιξη τους τα 3 χρόνια που βρίσκεται στον Απολλώνιο τις μικρές μας αθλήτριες και όλες μαζί πέτυχαν κάθε χρόνο να γράφουν στο βιογραφικό τους και από έναν τίτλο....

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από αυτήν την προσπάθεια , σε μια κατηγορία πρόκληση, που όλες μαζί και όλοι μαζί θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχει ο Απολλωνιος τους στόχους του.!Μαρία σου ευχόμαστε να έχεις ένα πρωτάθλημα γεμάτο υγεία επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές με την ομάδα μας...!»