Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 14:05

ΒΟΛΕΪΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πήρε Τζούλου και Γκόκου ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

 

Δύο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ενισχύθηκε με την ακραία Κωνσταντίνα Τζούλου και την κεντρικό Μαρία Γκόκου, στις οποίες εύχεται καρποφόρα συνεργασία.

Η Τζούλου είναι μια δυναμική αθλήτρια, με μεγάλη ιστορία στον χώρο της πετοσφαίρισης. Τελευταία φόρεσε την φανέλα του Μεσσηνιακού με τον οποίο είχε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2. Να σημειωθεί ότι μεταπήδησε στον Απόλλωνα κάνοντας χρήση του άρθρου 7.1, (για την τριετία) και είναι διατεθειμένη να παλέψει τη νέα χρονιά αρχικά για την εύκολη παραμονή και ακολούθως για την καθιέρωση του Απόλλωνα στην Α2 Εθνική. Στα αξιοσημείωτα ότι κανε τα πρώτα της βήματα στον Απολλώνιο στην Αθήνα καταλήγοντας στον Απόλλωνα στην Καλαμάτα.

«Ξεκίνησα το βόλεϊ σε ηλικία 11 ετών στον Απολλώνιο μέχρι την ηλικία των 18 ετών όπου φτάσαμε Α1 και με τον οποίο κατέκτησα την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Την ίδια χρονιά κατέκτησα την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στο Beach Volley, όπου την επόμενη χρονιά με κάλεσαν στην Εθνική Beach Volley όπου δεν πήγα διότι έδινα πανελλήνιες εξετάσεις. Κατά την διάρκεια της "θητείας" μου στον Απολλώνιο έπαιξα στην Μικτή ΕΣΠΕΔΑ, όπου εκλήθησαν όλες οι καλύτερες παίκτριες της ΕΣΠΕΔΑ και την επόμενη χρονιά με κάλεσαν στα κλιμάκια της εθνικής, όπου έφτασα μέχρι την τελική 12αδα, αλλά λόγω ύψους δεν επιλέχτηκα. Πέρασα δεύτερη στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Αθήνα, στη Σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης αφήνοντας για λίγο τις αθλητικές μου υποχρεώσεις και μετά από 3 χρόνια έπαιξα στην Δραπετσώνα με πρόεδρο τον φοβερό κ. Κογκαλίδη”, λέει μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Τζούλου Το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, η 19χρονη Μαρία Γκόγκου, ύψους 1.73 δήλωσε: «Ξεκίνησα βόλεϊ σε ηλικία 14 χρονών στη Α.Ε Αθηνά Μαγκουφάνας και ήμουν βασική παίκτρια στην ομάδα κορασίδων και νεανίδων, το 2016 πήραμε μέρος στα Final Four του πρωταθλήματος κορασίδων”.