Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 17:20

ΒΟΛΕΪ: Ενισχυμένος ο Ακρίτας τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Ενισχυμένος ο Ακρίτας τη νέα σεζόν

Ενισχυμένος θα είναι ο Ακρίτας στο νέο πρωτάθλημα βόλεϊ της Β’ εθνικής γυναικών, καθώς αυτό το καλοκαίρι απέκτησε έμπειρες αθλήτριες (όπως Χειλαδάκη, Ζερίτη), αλλά και ταλαντούχες (όπως η Γεωργιοπούλου).

Η καλαματιανή ομάδα με αφορμή τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ανακοίνωσε όλες τις κινήσεις που έγιναν Να σημειωθεί ότι η ομάδα των γυναικών με βασικό κορμό αθλήτριες του συλλόγου, ετοιμάζεται για μία ακόμη χρονιά στον Η' Όμιλο της Β' Εθνικής με τεχνικό τον Παναγιώτη Ντάκουρη. Παράλληλα θα δώσει το παρών και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π, με προπονήτριες τις Βιβή Τασιοπούλου και Νάνσυ Πανταζοπούλου.

Οσο για το πάρε – δώσε, η ανακοίνωση του Ακρίτα αναφέρει: “Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ τις : Χειλαδάκη Κέλλυ (αποδεσμευμένη), Ζερίτη Αθηνά (ελεύθερη μεταγραφή από Μ.Γ.Σ.), Χριστοπούλου Γεωργία (αποδεσμευμένη), Ορφανίδου Ελένη (με υποσχετική από Α.Ο. Διονύσου), Γεωργιοπούλου Τίνα (αποδεσμευμένη) και Ορφανέα Αλεξία (ελεύθερη μετεγγραφή από Μ.Γ.Σ.).

Συνεχίζουν για μία ακόμη χρονιά οι Μαθιουδάκη Νίκη (με υποσχετική από Α.Ο. Κύδων Χανίων) και Λίκα Αγγελική (με υποσχετική από Πειραϊκό Σύνδεσμο).

Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκαν για ένα έτος οι : Κουκούτση Ευτέρπη (Α.Σ.Π. Ίωνες), Κατσόγιαννη Μελίνα (Α.Σ.Π. Ίωνες), Σταθουλοπούλου Ευσταθία (Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής) και Παυλέα Δήμητρα (Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλής Χαλκίδας).

Ευχόμαστε στις παραπάνω αθλήτριες καθώς και στο τρέχον δυναμικό καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά”.