Τρίτη, 07 Αύγουστος 2018 12:58

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Σπύρος και Αρης Χανδρινός

Γράφτηκε από τον

Πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Κ19 είναι από την Κυριακή το βράδυ οι Αριστείδης και Σπύρος Χανδρινός.

Στο γήπεδο που κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα Κ17, τα αδέρφια Χανδρινοί, Αριστείδης και Σπύρος από την Καλαμάτα ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στο Κ19 Juniors Final που διεξήχθη στην παραλία Ραχών και στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Nisi.

Τα δύο αδέρφια που είναι διεθνείς και στη σάλα, κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, χωρίς να χάσουν σετ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Στον τελικό, Αριστείδης και Σπύρος επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-17) σετ των Δημήτρη Μύρου, Χρήστου Ποιμενίδη.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Γιώργος Τέλιος, Λάμπρος Χατζίδης από την Θράκη, νικώντας στον μικρό τελικό τους Θεοδόση Γαληρόπουλο, Νικηφόρο Γκότση με 2-0 (21-16, 21-16) σετ.

Μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία για τους δύο Μεσσήνιους παίκτες που με τις εμφανίσεις τους δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Σπύρος και Αριστείδης μίλησαν στο volleyball.gr για το χρυσό μετάλλιο στις Ράχες, το Κ22 που θα συμμετάσχουν στην Ανάβυσσο αλλά και για την συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 στο Μπρνο της Τσεχίας (16-19 Αυγούστου).

«Στις Ράχες ήταν οι 12 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το χρυσό μετάλλιο. Παίξαμε καλά με ομάδες υψηλού επιπέδου και ιδρώσαμε για να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Τώρα κοιτάμε το Κ22 που θα μας χρησιμεύσει στο να αποκτήσουμε εμπειρίες, ενόψει και της συμμετοχής μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τσεχία» δήλωσε ο Σπύρος Χανδρινός.

«Κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, ασχέτως αν καταφέραμε να μην χάσουμε σετ στη διοργάνωση. Κάναμε αυτό που έπρεπε σωστά και φτάσαμε στο χρυσό μετάλλιο απέναντι σε ισάξιους αντιπάλους. Στο τουρνουά Κ22 θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά με αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους και θα είναι σκληρή διοργάνωση. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στο ευρωπαϊκό Κ18 στην Τσεχία, εκεί όπου στόχος είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το εθνόσημο» συμπλήρωσε ο Αριστείδης Χανδρινός.