Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 19:25

Στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή του Ακρίτα το Final 4 βόλεϊ νεανίδων

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή του Ακρίτα το Final 4 βόλεϊ νεανίδων

Με τη συμμετοχή του Ακρίτα, του Απόλλωνα Πάτρας, του Γ.Σ Αργους και της Γ.Ε Ναυπλίου θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα το Final 4 βόλεϊ νεανίδων. Μια διοργάνωση που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΠ, η οποία θα συνεχίσει στην 8άδα του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό της Παραλίας. Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Αντίπαλοι ο Απόλλωνας Πάτρας και η Γ.Ε Ναυπλίου. Στις 7 το απόγευμα θα ριχτούν στη μάχη τα κορίτσια του Ακρίτα με αντίπαλο τον Γ. Σ Αργους. Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 5 ο μεγάλος τελικός.
Ο Ακρίτας θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη θέση έχοντας το αβαντάζ της έδρας.
Ο προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας Κώστας Κουτράκης μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (φωτό), που έγινε στα γραφεία του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας τόνισε ότι: "Θέλαμε πάρα πολύ να φέρουμε αυτή τη διοργάνωση στην πόλη μας για να αναδείξουμε τη σωστή δουλειά που γίνεται. Η ομάδα είναι έτοιμη, δεν έχουμε ελλείψεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο". Την αισιοδοξία της εξέφρασε και η αρχηγός του Ακρίτα Σπυριδούλα Σκλήρη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Κώστας Βλάσσης στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στη σημερινή εποχή. "Είναι πολύ ευχάριστο που παίζουμε βόλεϊ με αυτή την οικονομική κρίση. Είναι διέξοδος και άθλος για τα σωματεία που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Θα ολοκληρώσουμε όλα τα φάιναλ φορ των κατηγοριών για να δείξουμε ότι αντέχουμε. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο που μπόρεσε να αναβαθμίσει τους χώρους και ένα γερασμένο Στάδιο να το κάνει καινούριο".
Το Δήμο Καλαμάτας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Γιάννης Αδαμόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι η δημοτική αρχή και οι ομάδες στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ακρίτα.

Η ομάδα του Ακρίτα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της μεσσηνιακής ομάδας για τον ημιτελικό με τον Γ.Σ. Αργους. Ο Κώστας Κουτράκης έχει στη διάθεσή του 15 αθλήτριες, από τις οποίες και θα προκύψει η 12άδα Ο λόγος για τις: Σπυριδούλα Σκλήρη. Πατρίτσια Γκολμούλκα, Σοφία Καρακύκλα, Ευτέρπη Κουκούτση, Αγγελική Σπηλιωτοπούλου, Χριστίνα Μουστάκη, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Δήμητρα Παυλέα, Μελίνα Κατσογιάννη, Αφροδίτη Βέλμαχου, Βάσια Μαρίνη, Αλεξάνδρα Κυβέλου, Μαρία Κουκούτση, Φένια Κουκούτση και Γιοτάνα Βούρλα.
Να σημειωθεί ότι στη σημερινή προπόνηση έγινε και η κοπή της πίτας σε πολύ ευχάριστο κλίμα.