Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 15:19

Πλούσιο θέαμα στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Εράνης

Γράφτηκε από τον
Πλούσιο θέαμα στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Εράνης

Πλούσιο θέαμα προσέφερε το 2ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ερανης Φιλιατρών, που έγινε σε συνεργασία με το Attica beach volley club και τον ΟΦΑ,στον Αγρίλη.

Οι θεατές παρακολούθησαν 70 περίπου αγώνες στις κατηγορίες ανδρών γυναικών και μικτό. Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησαν οι Αδαμόπουλος/Βολουδάκης και τη 2η οι Παναγιωταρας-Τσερεγκουνης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που τελείωσε περίπου στις 02.00 πμ !

Εξαιρετικά δυνατά παιχνίδια είχαμε και την επόμενη μέρα στις γυναίκες, με τις Βασιλακοπούλου-Savoschina να επικρατούν των Καραγεώργη-Ματουλα στον τελικό των γυναικών, ενώ στον τελικό του μικτού, οι Πούλιος/Βασιλοπούλου επικράτησαν των Ματση-Ματουλα σ έναν ακόμα δυνατό τελικό.

Βραβεύτηκε ο Παπαδημητρίου

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών η Εράνη με τον συνδιοργανωτη ΟΦΑ βράβευσαν για την προσφορά του στο eλληνικό βόλεϊ, τον πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα Αχιλλέα Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στους αγώνες.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους αθλητές που συμμετείχαν, τους χορηγούς για την αρωγή τους, τους εθελοντές φίλους που ήταν δίπλα στο οργανωτικό κομμάτι και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο τουρνουά.