Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 14:45

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκίνησε προετοιμασία ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

 

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε από την Τετάρτη ο Μεσσηνιακός, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες της Γωγώ Σουρή έγινε στο γήπεδο του ιστορικού συλλόγου, με τα χαμόγελα και την αισιοδοξία για μια καλή σεζόν να κυριαρχούν.

Η Γ. Σουρή θα κοουτσάρει για 7η συνεχή σεζόν το Μεσσηνιακό, που ετοιμάζεται για την 5η σερί συμμετοχή του στην Α2.

Στην προχθεσινή “πρώτη” έδωσαν το παρών οι: Νατάσα Ραμούνδου, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Μαρία Χάσκου, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Κωνσταντίνα Μαλαπάνη, Βαρβάρα Μπένου, Βασιλίνα Πετροπούλου, Χρύσα Καράμπελα, καθώς και τα φετινά αποκτήματα Μαρία Θώδη, Ελένη Θώδη, Δώρα Μπούκουρα, Μαρίτα Καφίρη και Κατερίνα Παπασπυροπούλου. Απουσίαζαν οι Γλυκερία Κωνσταντίνου, Μαρία Ναλμπάντη, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Κατερίνα Φωτεινάκη, Κλέα Μάτα και Ιουλία Ζερδεβά. Στην ανεπίσημη “πρώτη”, μιας και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα ήταν ακόμα ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος, ο έφορος Νίκος Ζεργιώτης και ο φροντιστής Χρήστος Δροσινός, όπως και γονείς των αθλητριών. Από την πρώτη προπόνηση δεν θα μπορούσε να λείπε και ο Χρήστος Ξυπόλιτος, το ιστορικό πρόσωπο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την μεταπολεμική ιστορία του Μεσσηνιακού, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. που ευχαριστεί παράλληλα τον Π.Σ. Η Καλαμάτα για τις διευκολύνσεις.