Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 13:27

Εναρξη προπονήσεων σήμερα για όλα τα τμήματα του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Τις προπονήσεις τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα ξεκινήσουν σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, όλα τα τμήματα βόλεϊ του Ν.Ο.Κ. “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ”.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο χώρο του στίβου, όπου μέλη της διοίκησης θα υποδεχτούν τους προπονητές, τις αθλήτριες από τα τμήματα κορασίδων, νεανίδων, γυναικών, τους αθλητές από το τμήμα παμπαίδων και μετά το καλωσόρισμα θα ξεκινήσει το τρέξιμο.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους προπονητές, προπονήτρια, αθλήτριες και αθλητές ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Κώστας Χειλάς.

Την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων βόλεϊ θα έχουν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι Δημήτρης Καθάρειος, Γιάννης Σκαρτσίλης και Ιωάννα Μαντούδη. Ο Δ. Καθάρειος θα έχει την επίβλεψη των τμημάτων Κορασίδων 1 και νεανίδων, ο Ι. Σκαρτσίλης των τμημάτων Παγκορασίδων 1, Κορασίδων 2 και γυναικών και η Ι. Μαντούδη των τμημάτων Παγκορασίδων 2 και 3.

Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη την ώρα προπονήσεων των τμημάτων της ακαδημίας.