Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 12:23

Σε ρυθμούς… Καρδίτσας μπαίνει η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Με το δεξί μπήκε στο 2014 η Καλαμάτα '80 καθώς το περασμένο Σάββατο κέρδισε με 3-0 στην Πάτρα την τοπική ΕΑ και πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Βολεί.
Η προσοχή πλέον στρέφεται στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Καρδίτσα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κλειστό της Καλαμάτας στις 6.30 μ.


Η Καρδίτσα διαθέτει μια από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και στοχεύσει στην άνοδο. Οι Μεσσήνιοι είναι τρεις βαθμούς πίσω τους και θα έχουν την ευκαιρία να τους πιάσουν στην βαθμολογία, στην περίπτωση φυσικά που καταφέρουν να πάρουν μια καθαρή νίκη.
Στις τάξεις της Καλαμάτας '80 ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ματς, όπως φαίνεται και από την σχετική ανακοίνωση της διοίκησης:
«Η ομάδα της Καρδίτσας έχοντας θέση σαν στόχο και προτεραιότητα της την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο αθλητών και έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από την δική μας ομάδα. Στον βαθμολογικό πίνακα όμως μετά από 10 αγωνιστικές μας χωρίζουν 3 μόλις βαθμοί. Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της έτσι ώστε να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα και να προσφέρει καλό θέαμα στους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο το Σαββάτο και τους οποίους περιμένουν εκπλήξεις. Ελπίζουμε σε έναν καλό αγώνα με εντυπωσιακές φάσεις και πολλές συγκινήσεις στον οποίο θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα»….