Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 13:27

Αισιοδοξία στο ξεκίνημα της ενισχυμένης Καλαμάτας ‘80 (βίντεο-φωτό)

Γράφτηκε από τον

Σε αισιόδοξο κλίμα, με πίστη για μια καλύτερη πορεία από πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής και πρωταρχικό στόχο την είσοδο στα πλέι, η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας έκανε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της επίσημη πρώτη της.

Μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας, χθες έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ οι άνθρωποι της ενισχυμένης φέτος Καλαμάτας ‘80 δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης (που θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Γιατράκο) δήλωσε:

“Στόχος είναι να βρίσκεται η ομάδα στην τετράδα ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσει μέσα από πλέι οφ την άνοδο. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλο όπως η Ρόδος και ο ΟΦΗ αλλά πιστεύουμε τις δυνάμεις μας. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε στο γήπεδο με νίκες”.

Ο έμπειρος παίκτης Δήμος Μπουσούνης από την πλευρά του σημείωσε: “Εγινε μια σοβαρή προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Ο όμιλος είναι δυνατός και ανταγωνιστικός. Από την πλευρά μας θα κάνουμε την προσπάθεια να περάσουμε στην β’ φάση και να συμμετάσχουμε στα πλέι οφ. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε για 6η σερί χρονιά στην Α2 και επίσης έχει πολλές επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα.

Ο νεοαποκτηθέντας Θωμάς Καπίρης τόνισε πως “υπάρχει όρεξη για να κάνουμε βήματα μπροστά και να πρωταγωνιστήσουμε ενώ οι νεαροί Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός δήλωσαν επίσης αισιόδοξοι για μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αγιασμό έδωσε το παρών ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης καθώς και οι παράγοντες της ομάδας Κώστας Βλάσσης και Παναγιώτης Μουστάκης.

Οσον αφορά τους παίκτες, στο γήπεδο βρέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Νίκος Αλεξάκης (κεντρικός), Δημήτρης Σιδηρόπουλος (πασαδόρος), Θωμάς Καπίρης (ακραίος), Γιάννης Κατσιαφλάκας (ακραίος), ο νεαρός Νίκος Μπιρμπίλης (κεντρικός) που προωθήθηκε από την ομάδα παμπαίδων καθώς και οι παλιοί Γιάννης Μαδούρας (κεντρικός), Νίκος Μπεσσής (κεντρικός), Δήμος Μπουσούνης (πασαδόρος), Βαγγέλης Ντάκουρης (λίμπερο), Αριστείδης Χανδρινός (λίμπερο), Σπύρος Χανδρινός (ακραίος), Νίκος Μανιατέας (διαγώνιος), Δημήτρης Σαμουήλ (διαγώνιος), Κυριάκος Καρούνος (ακραίος), Διαμαντής Εξαρχέας (ακραίος).

Τέλος, η Καλαμάτα ‘80 έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά. Στις 12-14 θα παίξει διαδοχικά με Μίλωνα, Δραπετσώνα και Βύρωνα, στις 20-21 θα συμμετέχει στο τουρνουά που θα γίνει στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη (μαζί με Αμαλιάδα, Ολυμπιάδα και Αιγιαλέων) και στις 27-28 Οκτωβρίου θα συμμετέχει σε τουρνουά στη Σάμο.