Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 16:47

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μία νίκη και μία ήττα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Μια νίκη και μια ήττα με το ίδιο σκορ 3-1 ήταν τα αποτελέσματα στα δύο πρώτα φιλικά που έδωσε το Σαββατοκύριακο η γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού.

Το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετώπισε στην Αθήνα με την ομάδα των Βριλησσίων, που αγωνίζεται στην Pre Leauge, όπου γνώρισε την ήττα με 3-1 (25-27, 25-18, 25-23, 25-20). Χθες το απόγευμα μετέβη στο Λουτράκι, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Ποσειδώνα, ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με το Μεσσηνιακό, όπου πήρε τη νίκη με 3-1.

Στο φιλικό του Σαββάτου η προπονήτρια Γωγώ Σουρή χρησιμοποίησε τις Χάσκου , Μπαξιβανάκη, Μπένου, Μαλαπάνη, Πετροπούλου, Μ. Θώδη, Ε. Θώδη, Κουτσουροπούλου, Καφίρη, Καράμπελα, Κωνσταντίνου, Μπούκουρα, Παπασπυροπούλου.

Οι ίδιες κοπέλες, πλην της Κωνσταντίνας Μαλαπάνη αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό στο Λουτράκι. Αντίθετα δεν συμμετείχαν καθόλου στα παιχνίδια οι Μαρία Κωνσταντοπούλου, Νατάσα Ραμούνδου και Κλέα Μάτα.

Σε ότι αφορά την εικόνα της ομάδας στα δύο φιλικά, συμπεράσματα δεν βγήκαν, αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία για ξεφύγουν οι αθλήτριες από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων και να δείξουν κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, μιας και υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ υπήρχαν και απουσίες κάποιων κοριτσιών.

Η εβδομάδα που διανύουμε θα κυλήσει με καθημερινές προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί ακόμη δύο φιλικά τεστ με αξιόλογους αντιπάλους. Συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Μεσσηνιακός θα αντιμετωπίσει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα Αττικής και την επόμενη ημέρα 23 του μήνα θα αντιμετωπίσει τον Πορφύγα, ομάδα Α1 εθνικής.

Θα ακολουθήσουν τα φιλικά με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Καλαμάτα στις 29 Σεπτεμβρίου και το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου, η Καλαματιανή ομάδα θα μεταβεί και πάλι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Σάββατο το Αιγάλεω (ομάδα Pre League) και την Κυριακή τις Αμαζόνες (ομάδα Α2).