Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 13:55

Πανέτοιμη η Καλαμάτα '80 για το ντέρμπι με Καρδίτσα - Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Γράφτηκε από τον

Στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς η ομάδα της Καλαμάτας 80 κέρδισε την ομάδα της ΕΑΠ στην Πάτρα εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Αύριο στις 6.30 μ.μ., στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την εξαιρετικά δυνατή ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας.


Η διοίκηση της Καλαμάτας '80 με ανακοίνωση της, επισημαίνει την δυσκολία του αγώνα, κάνει ειδική αναφορά σε συγκεκριμένους παίκτες της συνάντησης και καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο Κλειστό της Παραλίας.
«Η ομάδα μας μέχρι σήμερα με πολύ δουλειά έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σχετικά με την φετινή της πορεία. Έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικές νίκες εντός και εκτός έδρας και με ένα εκπληκτικό σερί νικών – ηττών 7 – 2 να βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Καρδίτσας.
Η προετοιμασία της ομάδα μας όλη την εβδομάδα κύλησε ομαλά. Όποια απρόοπτα υπήρξαν αντιμετωπίστηκαν. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλα τα μέλη αυτής ανυπομονούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να προσφέρουν μια όμορφη εμφάνιση η οποία θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο κλειστό γήπεδο της Παραλίας το Σαββάτο. Παράλληλα ο συγκεκριμένος αγώνας αντιμετωπίζεται και σαν ένα δυνατό τεστ έτσι ώστε η ομάδα να δοκιμάσει τις δυνατότητες της απέναντι σε μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα η οποία αποτελεί ισχυρό φαβορί για την άνοδο στην Α1. Τα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες πάντα αποτελούν κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια και δημιουργία υπερβάσεων για τους αθλητές.
Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα αποτελεί η παρουσία στην ομάδα της Καρδίτσας του αθλητή Ντάκουρη Βαγγέλη ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο και ο οποίος πριν μετακομίσει στην Καρδίτσα για σπουδές αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλαμάτας '80 ενώ ταυτόχρονα είναι ο μικρός αδερφός (και πρώην συμπαίκτης) του σημερινού προπονητής της ομάδας Ντάκουρη Παναγιώτη.
Κάτι επίσης σημαντικό στο συγκεκριμένο αγώνα είναι η παρουσία στο γήπεδο, ίσως, των δύο καλύτερων λίμπερο όλης της Α2 Εθνικής κατηγορίας του Χρήστου Δημητρακόπουλου για την Καλαμάτα '80 και του Βαγγέλη Ντάκουρη για την ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε μια μέρα μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια και ο «μικρός» Ντάκουρης να καταφέρει να αγωνιστεί στην Εθνική και να αποκτήσει σημαντικές διακρίσεις όπως ευτύχισε να κάνει ο «αντίπαλος» του στο παιχνίδι του Σαββάτου Χρήστος Δημητρακόπουλος.
Σε αυτόν τον σημαντικό για την ομάδα μας αγώνα, οι αθλητές, η προπονητική ομάδα και η διοίκηση προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας να παρακολουθήσουν τον αγώνα και ελπίζουν οι κόσμος με την προσέλευση του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό.
Η μέχρι σήμερα παρουσία του κόσμου δίπλα στην ομάδα είναι εντυπωσιακή. Ελπίζουμε, ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ακόμα περισσότερος κόσμος θα ενισχύσει και θα αγκαλιάσει τις προσπάθειες των αθλητών βοηθώντας τους στο να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Η προσπάθεια μας μπορεί, μέχρι σήμερα, να έχει σπουδαία για τα αθλητικά δεδομένα της πόλης αποτελέσματα αλλά δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, ακόμα σκληρότερα για το καλύτερο δυνατό και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες και της δυνατότητες που έχουμε.  Σας χρειαζόμαστε και σας περιμένουμε δίπλα μας. Μαζί ταξιδεύουμε στο όνειρο».