Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 15:23

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διήμερο φιλικών στην Αθήνα ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διήμερο φιλικών στην Αθήνα ο Απόλλωνας

 

Χωρίς φιλικό ματς κύλησε η περασμένη εβδομάδα για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, μιας και το εκτός έδρας τεστ το Σάββατο με την Κόρινθο αναβλήθηκε.

Η μεσσηνιακή ομάδα έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα μόνο τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, τον οποίο θα βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο πάντως ο Απόλλωνας θα μεταβεί στην Αθήνα για ένα διήμερο φιλικών. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο με τα Βριλήσσια, που μετέχει στην Pre League και θα ακολουθήσει την Κυριακή ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ομάδα Β’ εθνικής. Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης θα έχει έτσι την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Να σημειωθεί ότι ο νεοφώτιστος σύλλογος έχει κλείσει φιλικά και για τις 6-7 Οκτωβρίου στην Αθήνα με Αρτεμις Κορυδαλλού και Απολλώνιο, ενώ θα γίνει και δεύτερο φιλικό με τον Ποσειδώνα στο Λουτράκι. Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου με εντός έδρας ματς απέναντι στην Πετρούπολη.

Οσον αφορά τα προβλήματα στην προετοιμασία, αυτά έχουν να κάνουν με τις τραυματίες Κοτσώρη, Κόλλια και τις αδερφές Δεδούση.