Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 14:20

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ριχτεί ο Απόλλωνας στη μάχη της διάκρισης στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα θα υποδεχτεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο Κλειστό της Παραλίας τον Γ.Σ. Πετρούπολης και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την πρεμιέρα, έδωσε το Σαββατοκύριακο δύο ακόμα δυνατά φιλικά στην Αθήνα.

Θετική εικόνα στα δυνατά φιλικά στην Αθήνα

Συγκεκριμένα το Σάββατο αντιμετώπισε τον Απολλώνιο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α2 και την Κυριακή την Αρτέμιδα Κορυδαλλού, που μετέχει στην Pre League. Ο Απόλλωνας ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Απόλλωνα και 3-0 από την ομάδα του Κορυδαλλού, αλλά και στα δύο ματς είχε θετική εικόνα. Ο Μπάμπης Μυτσκίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών του Απόλλωνα κόντρα σε δύο ανώτερους αντιπάλους και αισιοδοξεί ότι η ομάδα θα δείξει καλό πρόσωπο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στα δύο παραπάνω φιλικά αγωνίστηκαν οι Μικέλη, Κόλλια, Καραμούντζου, Γ. Δεδούση, Μπούνα, Οικονομοπούλου, Μασουρίδη, Αποστολοπούλου, Γκόγκου, Κοντέα, Ιωσηφίδη, Μπελογιάννη. Απουσιάζουν από το ξεκίνημα της σεζόν η Ελενα Δεδούση, και η Βερόνικα Κοτσώρη.

Δύο ακόμα φιλικά

Δύο φιλικά θα δώσει αυτή την εβδομάδα ο Απόλλωνας Καλαμάτας. Αύριο Πέμπτη με το Μεσσηνιακό, στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό και το Σάββατο στο Λουτράκι με τον τοπικό Ποσειδώνα. Αυτά θα είναι και τα τελευταία τεστ πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.