Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 13:48

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Εφερε και τα τρία αποτελέσματα σε ισάριθμα φιλικά στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Εφερε και τα τρία αποτελέσματα σε ισάριθμα φιλικά στην Αθήνα

Τρία φιλικά έδωσε από την Παρασκευή έως την Κυριακή η Καλαμάτα ‘80 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών.

Η μεσσηνιακή ομάδα αντιμετώπισε κατά σειρά το Μίλωνα, τη Δραπετσώνα και τους νέους Βύρωνα, φέρνοντας και τα τρία αποτελέσματα! Συγκεκριμένα την Παρασκευή με σύνθεση ανάγκης (δεν έπαιξαν Ντάκουρης, Σπύρος και Αρης Χανδρινός, ενώ ο Καπίρης είχε πρόβλημα τραυματισμού) ηττήθηκε με 3-0 από το Μίλωνα. Το Σάββατο έγιναν τέσσερα σετ με τη Δραπετσώνα και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 και την Κυριακή επικράτησε με 3-1 σετ των νέων του Βύρωνα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ‘80 θα διοργανώσει ως γνωστόν στο Κλειστό της Παραλίας το 2ο Τουρνουά βόλεϊ "Γιάννης Μπουσούνης" προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του παράγοντα, που υπήρξε σημαντικός στυλοβάτης του αθλήματος. Στο τουρνουά εκτός από την Καλαμάτα ‘80, θα συμμετέχουν η Ολυμπιάδα Πατρών, ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο Αιγιαλέων Αιγίου.Το Σάββατο στις 3 μ.μ. θα παίξουν Κόροιβος Αμαλιάδας – Ολυμπιάδα Πατρών και στις 8.30 μ.μ. Καλαμάτα ‘80 - Αιγιαλέων Αιγίου.

Την Κυριακή στις 3 μ.μ. οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό και οι νικητές στον μεγάλο τελικό, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ, ενώ το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με την τελετή των απονομών.