Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 15:49

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του Μεσσηνιακού από τη δυνατή Ενωση Βύρωνα

Γράφτηκε από τον

Με εκτός έδρας ήττα ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες του στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών ο Μεσσηνιακός, που το Σάββατο ηττήθηκε με 3-0 σετ από την δυνατή Ενωση Βύρωνα.

Τα λάθη που έκανε σε κρίσιμα σημεία έπαιξαν το ρόλο τους και η Καλαματιανή ομάδα επέστρεψε άπραγη από το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν. Σίγουρα, η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, καθώς το έμψυχο δυναμικό της απαρτίζεται από αρκετές νέες αθλήτριες και χρειάζονται λίγο χρόνο για να εγκλιματιστούν στην ομάδα και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και ο Μεσσηνιακός να γίνει πιο δυνατός και ανταγωνιστικός. Σε ότι αφορά το ματς στο πρώτο σετ η προσπάθεια δεν έφτανε από τις αθλήτριες, ενώ στα δύο επόμενα είχαν καλύτερη παρουσία και δυσκόλεψαν τη γηπεδούχο ομάδα, κάτι που φαίνεται και από το αποτέλεσμα, όπου επικράτησε με 27-25.

Τα σετ: 25-18, 25-22, 27-25.

ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (Δημ. Κυριαζής): Παπουτσάκη, Κοντραφούφη (λ), Πασσά, Αναγνωστοπούλου, Πεχλιβανίδου, Τομαρά, Αφεντουλίδη, Τζέγια (λ), Βασιλακοπούλου, Λιακοπούλου, Διαμαντοπούλου, Μερκούρη, Σολωμού, Κωτσιάκη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Ζερδεβά, Μ. Θώδη, Καράμπελα (λ), Κουτσουροπούλου, Κωνσταντοπούλου, Μπαξιβανάκη, Πετροπούλου, Χάσκου, Μπούκουρα (λ), Καφίρη, Ε. Θώδη, Παπασπυροπούλου, Ραμούνδου, Κωνσταντίνου.