Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 14:11

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Απόλλωνας Καλαμάτας 3-0 στην Αγία Παρασκευή

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλωνας Καλαμάτας, που νίκη εκτός έδρας την Αγία Παρασκευή με 3-0 σετ.

Αν και νεοφώτιστος στην Α2 γυναικών και με τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε, ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε όσο έπρεπε σοβαρός, ανταγωνιστικός και με διάθεση για να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος οι προσπάθειες όλων είχαν αίσιο τέλος.

Η Καλαματιανή ομάδα έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, οι αθλήτριες ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη και παίζοντας σοβαρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατόρθωσαν να “ζευγαρώσουν” τις νίκες τους. Παράλληλα κατάφεραν να μην επηρεαστούν από κάποια προβλήματα που υπήρχαν, ενώ και η Αποστολοπούλου, που στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε στον αστράγαλο (διάστρεμμα), “έσφιξε” τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά, βοηθώντας στην προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα σετ: 17-25, 13-25, 15-25.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κ. Γρηγορακάκης): Ζγουρή, Βασσάλου (λ), Βλασερού, Γκιζιώτη, Καβριγιάννη, Καραβή, Λαμπέα, Μιχαλάκη, Μπλέκα, Παλιατσέα, Παπανικολάκη, Σκαρπέτη, Σταγιάννη (λ), Τζανάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Μπελογιάννη, Δεδούση, Αποστολοπούλου, Κόιλλια, Καραγιάννη, Μικέλη, Οικονομοπούλου (λ), Μασουρίδη, Καραμούντζου, Ιωσηφίδη, Μπούνα (λ), Γκόγκου.

Μυτσκίδης: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με δηλώσεις του στο “Notosport”: “Παίξαμε σοβαρά, το παιχνίδι ήρθε όπως το θέλαμε, μειώσαμε τα λάθη μας και αγωνιστήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αφήσαμε στον αντίπαλο μας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό. Είχαμε πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση με τον τραυματισμό της Αποστολοπούλου, η οποία υπέστη διάστρεμμα. Ηταν μαζί μας αγωνίστηκε παρά το πρόβλημα της και βοήθησε όσο μπορούσε στην προσπάθεια μας για τη νίκη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν. Βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά, και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.