Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 15:12

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ηττα του ΝΟΚ στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

 

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που έγινε το Σάββατο στο Κλειστό της Σπάρτης ο Σπαρτιατικός επικράτησε στο τάιμ-μπρέικ του Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών”.

Εγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο βόλεϊ, το οποίο διήρκεσε δύο ώρες και δέκα λεπτά. Οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όπως φαίνεται και από τα σετ και η ομάδα γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.

Για το παιχνίδι ο Δημήτρης Καθάρειος, εκ των προπονητών της ομάδας, λίγη ώρα μετά το τέλος του δήλωσε στο “Notosport”: “Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι και το καλό για εμάς ήταν ότι κέρδισαν εμπειρίες τα κορίτσια. Τα παιχνίδια αυτά τα βλέπουμε ως τουρνουά προετοιμασίας για να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα Κορασίδων”.

Τα σετ: 22-25, 27-25, 25-19, 19-25, 16-14.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (Μ Κωνσταντόπουλος): Πλειώτα, Κουτσοβασίλη, Τσεμπέλη, Ρηγάκου, Θεοφιλάκου, Βενιζέλου, Κοχιαδάκη, Πετράκου (λ), Βλαχοκωνσταντή (λ), Φουντούκη, Παπασπυριδάκου, Καπετανέα, Λαμπρινή.

ΝΟΚ “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” (Δ. Καθάρειος – Ι. Σκαρτσίλης): Αγγελοπούλου (λ), Αθανασοπούλου, Αραπάκη, Ζαφειροπούλου Καρακύκλα, Μπακούρου, Μπιρμπίλη, Νικολιτσέα, Νικολοπούλου (λ). Παναγούλια, Σακελλαρίου, Σώκου, Τσεκούρα, Γαλανοπούλου.