Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 15:40

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρώτο τρίποντο ο Μεσσηνιακός, 3-1 σετ την Πετρούπολη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρώτο τρίποντο ο Μεσσηνιακός, 3-1 σετ την Πετρούπολη (φωτό)

Με νίκη ξεκίνησε τους εντός έδρας αγώνες της για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών ο Μεσσηνιακός, που κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας τον Γ.Σ. Πετρούπολης με 3-1 σετ.

Ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε με πολύ άγχος στο παιχνίδι και αυτό γιατί ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη μετά την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πριν από μία εβδομάδα από την Ενωση Βύρωνα. Παράλληλα η προπονήτρια Γωγώ Σουρή έχει να διαχειριστεί το έμψυχο υλικό της ομάδας που απαρτίζεται και από νέες αθλήτριες και ακόμη χρειάζεται χρόνο ώστε να δέσουν μεταξύ του.

Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και η απουσία της Ελένης Θώδη, η οποία υπολογιζόταν για το βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά τραυματίστηκε στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Οσο για το ματς, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, επικρατώντας στο πρώτο σετ, στη συνέχεια έχασε το δεύτερο, αλλά από εκεί και πέρα, αφού μείωσε τα λάθη, έδειξε χαρακτήρα και ψυχολογία έφτασε στη νίκη.

Τα σετ: 25-21, 20-25, 25-17, 25-22.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός και Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Μπαξιβανάκη, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντίνου, Παπασπυροπούλου, Πετροπούλου, Μ. Θώδη, Καράμπελα, Καφύρη, Ζερδεβά (λ), Μπούκουρα (λ), Ελ. Θώδη.

Γ.Σ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αγγ. Γεωργοπούλου): Στρατίκη, Βακάλογλου, Καλογεροπούλου, Κατσιμπούλα, Βασιλείου, Χρυσοσπάθη, Σκλιβανίτη, Δημητροπούλου, Μιχελάκου, Κοτσαμπά, Μάσσιου, Βλασοπούλου