Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 13:30

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Θετική εικόνα της Καλαμάτας ‘80 στη Σάμο

Γράφτηκε από τον

 

Θετική ήταν η εικόνα της Καλαμάτας ‘80 στα δύο παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργάνωσε στη Σάμο ο Α.Σ. Κέρκης.

Η Καλαματιανή ομάδα στο πρώτο ματς που έδωσε το Σάββατο γνώρισε την ήττα από τη γηπεδούχο ομάδα Α.Σ. Κέρκης με 3-2, ενώ την Κυριακή το πρωί επικράτησε επίσης με 3-2 του Φοίβου Μελισσιών, ομάδα που θα αντιμετωπίσει στη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Ο προπονητής των “Λύκων” Γιώργος Κουλιέρης στα δύο παιχνίδια χρησιμοποίησε τους Μπιρμπίλη, Κατσιαφλάκα, Καπίρη, Αρ. Χανδρινό, Αλεξάκη, Μαδούρα, Σαμουήλ, Σιδηρόπουλο, Μπουσούνη. Στη Σάμο πήγε με απουσίες, αφού υπήρχαν παίκτες οι οποίοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στο παραπάνω τουρνουά.

Τα δύο παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο στη Σάμο ήταν και τα τελευταία στο πλαίσιο της προετοιμασίας, μιας και από σήμερα η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος, μιας και το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση στον Α’ όμιλο - 1ο υποόμιλο της Α2 Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο.

Η προετοιμασία για το παραπάνω παιχνίδι θα ξεκινήσει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας και θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις (7-8.30 μ.μ.) μέχρι και την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω αναμετρήσεις:

Ολυμπιάδα Πατρών - Ροδίων Άθλησις

Πανερυθραϊκός - Αιγιαλέων Αιγίου

Πανιώνιος - Καλαμάτα 80

Φοίβος Μελισσίων - ΟΦΗ