Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 16:51

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πλήγμα με Θώδη στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού, περνώντας νικηφόρα από το Λουτράκι.

Ο Μ.Γ.Σ. νίκησε με 3-0 σετ τον τοπικό Ποσειδώνα και έδωσε συνέχεια στην εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Πετρούπολης. Δύο νίκες που δείχνουν ότι ο φιλόδοξος σύλλογος έχει αφήσει στο παρελθόν την άσχημη εμφάνιση και την ήττα στην πρεμιέρα με 3-0 σετ από τη δυνατή Ενωση Βύρωνα.

Ουδείς όμως στην ομάδα μπορεί να χαρεί όπως θα ήθελε την αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο, καθώς τα νέα που έρχονται από τον τραυματισμό της Ελένης Θώδη είναι δυσάρεστα. Η ικανή αθλήτρια που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι έχει υποστεί, όπως όλα δείχνουν, ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν. Το κακό έγινε μάλιστα κατά τη διάρκεια προπόνησης, όταν η Ελένη Θώδη επιχείρησε ένα χαλαρό άλμα. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα και της δεύτερης μαγνητικής που έχει κάνει ώστε να φανεί το διάστημα που θα μείνει εκτός γηπέδων. Η Ε. Θώδη ήταν από τα βασικά στελέχη του Μεσσηνιακού και ο τραυματισμός αποτελεί πλήγμα για τη συνέχεια της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Για την τρίτη σερί νίκη αύριο με Αγ. Παρασκευή

Ο Μεσσηνιακός χωρίς λοιπόν την Ε. Θώδη θα υποδεχτεί αύριο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την ομάδα της Αγίας Παρασκευής με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

“Δεν είναι εύκολο ματς. Η Αγία Παρασκευή θα έρθει για να κερδίσει και πρέπει να παρουσιάσουμε σοβαρό πρόσωπο. Τα προβλήματα τραυματισμών μας έχουν επηρεάσει, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε”, λέει η προπονήτρια Γωγώ Σουρή για το αυριανό παιχνίδι.