Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 15:51

A2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διπλό στη Χίο ο Απόλλωνας Καλαμάτας, 3-0 τον Νηρέα Καρδαμύλων

Γράφτηκε από τον

 

Πήρε αυτό που ήθελε, ο Απόλλωνας Καλαμάτας χθες το μεσημέρι στη Χίου, κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Νηρέα Καρδαμύλων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Η επικράτηση του Απόλλωνα δεν ήρθε άνετα, αφού όπως μαρτυρούν και τα σετ με εξαίρεση το δεύτερο, όπου το πήρε εύκολα με 25-6, ενώ τα άλλα δύο τα πήρε με 25-23. Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης, αλλά και γενικά οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά. Ηταν κακή και το ευτύχημα είναι ότι δεν το πλήρωσε. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στο “Notosport” λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κ. Μυτσκίδης: “Ημασταν πάρα πολύ κακοί στην αντιμετώπιση του ματς. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και οι τρεις πόντοι που πήραμε. Πρέπει να αλλάξουμε τη σκέψη με την οποία αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι. Είμαστε αρκετά τυχεροί που φύγαμε αλώβητοι από αυτό το παιχνίδι”.

Με αυτή τη νίκη, έτσι όπως επιτεύχθηκε, η Καλαματιανή ομάδα διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΙΟΥ (Φρ. Κυλαδίτης): Μοσχούρη, Χανδρή, Ντιμπουρλιάγκα, Σουλτάνη, Τσότα, Μπινιάκου, Λιόλιου, Βασιλάκη, Μαραθοκαμπίτου, Μ. Σαρρής, Ε. Σαρρή, Κουσκουσάκη, Μπλάνη (λ), Φραγκομίχαλου (λ).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Μπελογιάννη, Γ. Δεδούση, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Κοντέα, Μικέλη, Μασουρίδη, Καραμούντζου, Ιωσηφίδη, Μπούνα (λ), Γκόγκου.