Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 18:09

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Εχασε, αλλά πάλεψε ο Α.Ο.Ακρίτας στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ:  Εχασε, αλλά πάλεψε ο Α.Ο.Ακρίτας στη Σπάρτη

Μπορεί η πρόκριση στην επόμενη φάση στο πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων να είχε χαθεί από τν προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η ομάδα του Ακρίτα έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση στη Σπάρτη, παρά την ήττα με 3-0 σετ από το Σπαρτιατικό Γ..Σ.

Την αποστολή μάλιστα που ταξίδεψε στη Σπάρτη συγκροτούσαν αθλήτριες κορασίδων και παγκορασίδων.
Ο κυριακάτικος αγώνας αποτέλεσε  πρόβα τζενεράλε ενόψει  της επικείμενης έναρξης των πρωταθλημάτων των μικρότερων ηλικιών. Με αυτό το σκεπτικό θα αγωνιστεί ο Α.Ο. Ακρίτας και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Μεσσήνης, αυτή τη φορά εντός έδρας το προσεχές Σάββατο. Να σημειωθεί ότι με το ματς απέναντι στο Σπαρτιατικό ολοκληρώθηκαν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των νεανίδων του Α.Ο. Ακρίτα.
Τα σετ 25-21, 25-16, 25-21.
Α' Διαιτητής: Κανελλίδης Ι.
Σημειωτής: Σοφού Ε.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (Κωνσταντόπουλος Μ.): Βενιζέλου, Θεοφιλάκου, Κουτσοβίτη, Αθανασοπούλου, Τσεμπέλη (c), Πετράκου (λ), Βλαχοκωνσταντή (λ), Ρηγάκου, Φουντούκη, Στρατή, Πλειώτα, Παπασπυριδάκου, Καπετανέα
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Τασιοπούλου Βιβή):  Ιωάννα Μπουζέα  (c), Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, Χριστίνα Ιωαννίδη, Τίνα Γεωργιοπούλου, Σταυρούλα  Καπλάνη(λ), Χαρά Θεοδωρακοπούλου, Εφη, Ευθυμιάδου, Σταυρούλα Μπαστακού.

Η βαθμολογία του ν' ομίλου
(σε πέντε αγώνες)
1. Σπαρτιατικός Γ.Σ. 14 (15-2)
2. Ν.Ο.Κ 12 (14-5)
3. Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 4 (5-12)
4. Γ.Σ. Μεσσήνης 0 (0-15)