Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 14:02

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με καλή ψυχολογία στην Κρήτη για την 4η σερί νίκη ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Με άνεση ξεπέρασε ο Μεσσηνιακός το εμπόδιο της ομάδας της Αγίας Παρασκευής και με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση στον Α’ όμιλο της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα μετρά τρεις σερί επιτυχίες με Ποσειδώνα Λουτρακίου, Πετρούπολη, Αγ. Παρασκευή και το μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα σημειώθηκε στην πρεμιέρα με την Ενωση Βύρωνα. Με κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν από τις 3 διαδοχικές νίκες οι “πράσινες” θέλουν να πανηγυρίσουν στην Κρήτη μία ακόμα νίκη. Ο Μ.Γ.Σ. θα φιλοξενηθεί το Σάββατο από τη νεοφώτιστη Αθλεση Ηρακλείου, η οποία είναι στην 6η θέση.

Αυθημερόν και με αεροπλάνο

Η μεσσηνιακή αποστολή θα αναχωρήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου αεροπορικώς για την Κρήτη και θα επιστρέψει την ίδια μέρα, καθώς ο αγώνας έχει οριστεί για τις 3 το μεσημέρι. Τα προβλήματα για τη Γωγώ Σουρή έχουν να κάνουν με την Κατερίνα Παπασπυροπούλου, η οποία έχει υποστεί διάστρεμμα και απουσίαζε και στο προηγούμενο παιχνίδι, καθώς και με την Ελένη Θώδη. Η τελευταία περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο. Παρά τις απουσίες, η προπονήτρια του Μεσσηνιακού, πιστεύει ότι η ομάδα της μπορεί να επιστρέψει στη βάση της με τη νίκη, αρκεί να παρουσιάσει το σοβαρό πρόσωπο που δείχνει στα τελευταία ματς.