Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 14:22

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Μεσσηνιακός 3-0 στην Κρήτη την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου

Γράφτηκε από τον

Παρουσιάζοντας το καλό του πρόσωπο ο Μεσσηνιακός έφυγε το Σάββατο από την Κρήτη με τη νίκη, καθώς νίκησε στο γήπεδο του ΟΦΗ, με 3-0 σετ την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου.

Οι αθλήτριες της Καλαματιανής ομάδας δεν άφησαν να τους επηρεάσει η ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά την μετακίνηση τους στην Κρήτη. Αρχικά το ταξίδι με το αεροπλάνο διάρκειας 50 λεπτών, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα και στη συνέχεια πληροφορήθηκαν ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει στο γήπεδο του Λίντο, που είχε οριστεί γιατί εκεί η οροφή έσταζε και έτσι έπαιξαν στο γήπεδο του ΟΦΗ. Ετσι αφού άφησαν πίσω τους τα παραπάνω προβλήματα, αφοσιώθηκαν στο παιχνίδι, όπου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και στο τέλος πανηγύρισαν την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, (έχουν και μια ήττα στην πρεμιέρα) κερδίζοντας έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο.

Οπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού, η φιλοξενία από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας ήταν άψογη και αξίζουν συγχαρητήρια. Την αποστολή συνόδευσε στην Κρήτη ο Χρήστος Δροσινός.

Τα σετ: 20-25, 19-25, 19-25.

ΑΘΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μ. Μανωλάκης): Ν. Μανωλάκη, Μαυρέα, Μανάι, Νοκοκυράκη, Δρακάκη, Αλεξάκη, Μασέλη, Αλεξάνδρου, Μηλάκη, Μπλούμη, Ρουμπάκη, Κονσολάκη, Δόσπρα (λ), Γαραζανάκη (λ).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Καφίρη, Ζερδεβά (λ), Χάσκου, Μ. Θώδη, Ραμούνδου, Κωνσταντίνου, Κωνσταντοπούλου, Μπούκουρα (λ), Καράμπελα, Σουρή, Μπαξινανάκη, Πετροπούλου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ