Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 20:35

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Με ήττα ξεκίνησε ο Α.Ο. Ακρίτας

Γράφτηκε από τον

 

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα για τον Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής γυναικών, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ε.Α. Πατρών με 3-0 σετ χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, όπως φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα ήταν πιο έτοιμη από τον αντίπαλο της και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Κλειστό της Καλαμάτας.

Ο Ακρίτας δεν βρήκε ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα και έτσι μοιραία οδηγήθηκε στην ήττα. Στο α’ σετ έκανε καλή προσπάθεια, αλλά στο τέλος το έχασε με 27-25. Σίγουρα ο τραυματισμός της Αθηνάς Ζερίτη στο ώμο και η αποχώρηση της από το παιχνίδι ήταν σημαντική απώλεια.

Στα επόμενα δύο σετ, ο Ακρίτας πλήρωσε την κακή υποδοχή, το ότι δεν είχε απαντήσεις στα σέρβις των φιλοξενούμενων και γενικά δεν ήταν σε καλή ημέρα.

Τα σετ: 25-27, 12-25, 15-25.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Γεωργιοπούλου, Θ. Μπότη, Μπουζέα, Καπλάνη (λ), Βαμβακούση, Πανταζοπούλου, Ζερίτη, Ορφανέα, Λίκα (λ), Βυζά, Μπεσή, Χειλαδάκη, Μαθιουδάκη, Κ. Μπότη.

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Μητρόπουλος): Καραμούτζου, Σταθάκη, Κατρή, Συσίκη, Πέππα, Κουκίου (λ), Μακρή, Τσουλέα, Πελεκούδα, Χαιρετάκη, Ζήκου (λ), Δέμη, Καρνάτσου.