Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 14:18

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μεγάλο διπλό ο Απόλλωνας, 3-2 σετ την Ενωση Βύρωνα

Γράφτηκε από τον

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο νεοφώτιστος στην Α2 γυναικών Απόλλων Καλαμάτας, που επικράτησε στο ται μπρέικ 3-2 της Ενωσης Βύρωνα.

Η Καλαματιανή ομάδα αν και έχασε τα δύο πρώτα σετ με το ίδιο σκορ 25-23, στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση, αρχικά οι αθλήτριες ανέβασαν την απόδοση τους και ελαχιστοποίησαν τα λάθη τους και στη συνέχεια εφαρμόζοντας την τακτική, που είχαν δουλέψει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις κατόρθωσαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να φτάσουν στη νίκη, παίρνοντας εύκολα τα άλλα τρία σετ.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα, από την Αθήνα, αλλά και την Καλαμάτα και ανάμεσα τους κάποιου που ακολουθούν συνέχεια την ομάδα. Αξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η διοίκηση της Ενωσης Βύρωνα, έδωσε συγχαρητήρια στην Καλαματιανή ομάδα στο τέλος του αγώνα.

Ο Απόλλωνας είναι στη 2η θέση του ομίλου, μαζί με τον Μεσσηνιακό.

Τα σετ: 25-23, 25-23, 11-25, 16-25, 7-15.

ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (Δ. Κυριαζής): Παπαουτσάκη, Κωτσιάκη, Κοντραφούρη (λ), Σολωμού, Πασσά, Μςερκούρη, Αναγνωστοπούλου, Διαμαντοπούλου, Πεχλιβανίδου, Λιακοπούλου, Τομαρά, Βασιλακοπούλου, Αφεντουλίδη, Τζέγια (λ).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Οικονομοπούλου (λ), Μπελογιάννη, Δεδούση, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Κοντέα, Μικέλη, Μασουρίδη, Καραμούντζου, Μπούνα (λ), Γκόγκου, Εξηνταβελώνη.