Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 18:25

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρώτη νίκη για τον Α.Ο. Ακρίτας, 3-1 σετ τον Γ.Σ. Αργους

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μέσα στην έδρα του σημείωσε χθες το απόγευμα ο Α.Ο. Ακρίτας, κερδίζοντας με 3-1 τον Γ.Σ. Αργους.

Η καλαματιανή ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει δύο προβλήματα χθες το απόγευμα στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου, τον αντίπαλο της και το άγχος που υπήρχε, εξαιτίας και της ήττας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Β’ εθνικής από την Ε.Α. Πατρών.

Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης μετά τον αγώνα σε δηλώσεις του στο “Notosport”: “Είναι δύσκολο να παίζεις δύο εντός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πάρα πολύ αγχωτικό. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε το άγχος. Είμαστε μια νέα και νεανική ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Από εκεί και μετά ημέρα με την ημέρα θα βελτιωνόμαστε”.

Η προσπάθεια των αθλητριών του Ακρίτα ήταν δύσκολη, όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπου παρότι επικράτησαν στο α’ σετ 25-20, έχασαν το δεύτερο με 25-19 και στο τρίτο έγινε πραγματικό ντέρμπι, μέχρι το τέλος, όπου και επικράτησαν με 26-24. Το 4ο σετ κύλησε όπως και τα υπόλοιπα, πήγε πόντο πόντο σχεδόν με το προβάδισμα στο σκορ να αλλάζει συνεχώς χέρια, αλλά τα κορίτσια του Ακρίτα, κατόρθωσαν να διατηρήσουν ένα μικρό προβάδισμα που απέκτησαν με 18-16, 21-18 23-20, 24-21 και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με 25-22.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παναγιώτης Χανδρινός.

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπεσή, Χειλαδάκη, Κ. Μπότη, Ορφανέα, Μπουζέα, Μαθιουδάκη, Λίκα (λ), Ιωαννίδη, Βαμβακούση, Πανταζοπούλου, Βρυώνη, Καπλάνη (λ), Γεωργιοπούλου, Θ. Μπότη.

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ (Αικ. Θεοδώρου): Μπαλακανάκη, Κουμούτση, Γρίβα, Ροκιζα, Ντούλια, Κλάδη-Παναγάρη, Κ. Πασσιά (λ), Αντότσι, Κότσιφα, Αναγνώστου (λ), Κάρκουλη, Ελ. Πασιά, Σελλή.