Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 14:16

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Επέστρεψε στις νίκες και στην 3η θέση η Καλαμάτα ‘80 (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Επέστρεψε στις νίκες και στην 3η θέση η Καλαμάτα ‘80 (φωτό)

 

Επιστροφή στις νίκες για την Καλαμάτα ‘80, που το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου, τον Φοίβο Μελισσίων με 3-0 σετ και επέστρεψε παράλληλα και στην 3η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α2 εθνικής βόλεϊ των ανδρών.

Γενικά ήταν μια εύκολη νίκη για τους “Λύκους”, οι οποίοι αν δεν έκαναν και κάποια εύκολα λάθη στη διάρκεια της αναμέτρησης θα είχαν φτάσει πιο γρήγορα στη νίκη. Πέρα από το αποτέλεσμα κέρδος ήταν και η συμμετοχή παικτών από το εφηβικό τμήμα στο τελευταίο σετ, δείχνοντας τη δουλειά που γίνεται στην υποδομή, αλλά και το ότι έρχονται παιδιά με ταλέντο να πλαισιώσουν σιγά-σιγά, την πρώτη ομάδα.'

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κουλιέρης, που μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο “Notosport”: “Ηταν μια εύκολη νίκη με τρίποντο που έχει σημασία. Βέβαια δεν πρέπει να κάνουμε τόσα λάθη σαν ομάδα. Το επίπεδο είναι πιο υψηλό και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει. Θετικό είναι ότι αγωνίστηκαν όλοι, καθώς και πιο νέοι παίκτες, ιδιαίτερα στο τελευταίο σετ, όπου έπαιξαν αθλητές από το εφηβικό τμήμα, οι Μπιρμπίλης, Στάμος, Σαμουήλ, ενώ είχαν πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Αρης και Σπύρος Χανδρινός. Τους περιμένουμε να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα. Σημαντικό ότι είχα για πρώτη φορά όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεση μου”.

Τα σετ: 25-23, 25-19, 25-17.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Ηλίας Τσουμελέας και Θεόδωρος Καραγιαννόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Γ. Κουλιέρης): Αλεξάκης, Σιδηρόπουλος, Καπίρης, Μαδούρας, Μανιατέας, Κατσιαφλάκας, Σπ. Χανδρινός, Ντάκουρης (λ), Μπεσής, Μπουσούνης, Μπιρμπίλης, Σαμουήλ, Αρ. Χανδρινός, Στάμος (λ).

ΦΟΙΒΟΣ (Στ. Μονδέλος): Μπέλος, Παπαχρήστου, Ρεμούνδος, Αριστόπουλος, Ψάρρης, Χριστοφίδης, Αγγελίδης, Σιμμήτρας, Κούλης (λ), Χαλκούσης (λ), Αμαριανάκης, Τοπαλίδης, Κανιώρης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

5η αγωνιστική

Καλαμάτα ‘80 - Φοίβος Μελισσίων 3-0

Πανιώνιος - Ολυμπιάδα Πατρών 3-0

Αιγιαλέων Αιγίου - Ροδίων Άθλησις 0-3

Πανερυθραϊκός – ΟΦΗ 0-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1. ΟΦΗ 15-0 15

2. Ροδίων Αθλησις 15-2 14

3. Καλαμάτα ‘80 10-7 9

4. Πανιώνιος 8-10 7

-. Πανερυθραϊκός 9-10 7

6. Α.Ο. Αιγιαλέων 6-12 4

7. Ολυμπιάδα Πατρών 5-14 3

8. Φοίβος Μελισσίων 3-15 1

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φοίβος Μελισσίων - Αιγιαλέων Αιγίου

Ολυμπιάδα Πατρών - Καλαμάτα ‘80

Πανερυθραϊκός - Πανιώνιος

ΟΦΗ - Ροδίων Άθλησις