Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 15:26

A2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Απόλλωνας Καλαμάτας εύκολα 3-0 σετ τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την νίκη χωρίς να πιάσει την επιθυμητή απόδοση πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου ο Απόλλων Καλαμάτας που κέρδισε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας τον Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-0 σετ.

Η ασπρόμαυρη ομάδα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια των σετ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να διατηρούν ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Στα κρίσιμα σημεία όμως ο Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε σύντομη δήλωση του μετά το τέλος του αγώνα στο “Notosport”, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης ανέφερε: “Δεν ήταν και πολύ εύκολη η νίκη μας. Δεν παίξαμε καλά και ακόμα προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Εχουμε κάποια θέματα πειθαρχίας και ευελπιστώ ότι θα τα λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη”.

Τα σετ: 25-21, 25-19, 25-15.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός και Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Αποστολοπούλου, Μικέλη, Κόλλια, Μασουρίδη, Μπελογιάννη, Καραμούντζου, Μπούνα (λ), Γκόγκου, Δεδούση, Οικονομοπούλου (λ), Κοντέα, Καραγιάννη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Δημ. Ανδρεόπουλος): Λισλεβάντ-Θαλασσινού, Γκιώνη, Πατουχέα, Σκλήρη, Μιχάλα, Κοσσυβάκη, Μπεκιάρη (λ), Θεοδοσίου, Καλύβα (λ), Βλάσση, Δοσχόρη, Μπρεζέτου.