Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 14:28

ΒΟΛΕΪ: Συγκέντρωση κλιμακίου παγκορασίδων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Συγκέντρωση κλιμακίου παγκορασίδων στην Καλαμάτα

 

Με τη συμμετοχή 25 αθλητριών από τα σωματεία της Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, η προπόνηση του κλιμακίου παγκορασίδων.

Η προπόνηση γίνεται στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Παγκορασίδων, για αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2006-2007.

Η Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Πελοποννήσου Μπέτυ Κουτσολία έχει καλέσει για προπόνηση τις παρακάτω αθλήτριες: Θέμις Δρούλια, Αθηνά Χρονοπούλου (Δίων Κυπαρισσίας), Ελένη-Παναγιώτα Χριστοφιλοπούλου, Αφροδίτη Καράγιωργα, Παναγιώτα Σακκά, Γεωργία Γαλανοπούλου, Ευαγγελία Βέκκου, Κυριακή Σακελλαρίου (ΝΟ Καλαμάτας), Μαριλίνα Κουτσουμπού, Στέλλα Κουδούνη, Αλεξάνδρα Δουλάμη, Έφη Λαγού, Σταυρούλα Μπαστακού (ΑΟ Ακρίτας), Μαρία Βαρβάρα Μαστορέα, Κυριακή Μουργή, Ιωάννα Τσουμπρή, Θεοδώρα Αποστολάκη, Νεφέλη Μαμανέα, Γεωργία Μάνα, Νικολέτα Διακουμέα, Μάρθα Ρεκλείτη, Όλγα Σπυροπούλου (Μεσσηνιακός), Ιωάννα Κουτίβα (Απόλλων Καλαμάτας), Πηνελόπη Φωτοπούλου, Κατερίνα Αδαμοπούλου (ΓΣ Μεσσήνης).

Η συγκέντρωση των αθλητριών έχει οριστεί για τις 2.15 το μεσημέρι και η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, επιγονατίδες, νερό. Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους. Αν είναι αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της Αθλήτριας με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του. Αν δεν υπάρχει κάρτας υγείας της αθλήτριας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων. Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει Αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων. Οι αθλήτριες πρέπει να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.